ΚΑΛΑΘΙ

0
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά σας δεδομένα, είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία της μυστικότητας σας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για σας μόνο για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες αποτελεσματικά και για να παρέχουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία αγορών. Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες για την πολιτική μυστικότητάς μας. Το κατάστημα αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας,κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από το G Mobile και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης.Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά το G Mobile, δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα G Mobile χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από G Mobile Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Ποιες πληροφορίες συλλέγονται πώς χρησιμοποιούνται; 


Όταν τοποθετείτε μια εντολή-παραγγελία σε μας, σας ζητάμε τις ακόλουθες πληροφορίες προκειμένου να υποβληθούν σε επεξεργασία και να συμπληρωθεί η εντολή-παραγγελία σας ώστε να μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε για την κατάσταση της εντολής-παραγγελίας σας:


Ονομα και Επώνυμο
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 
Διεύθυνση αποστολής τιμολόγησης
Τηλέφωνα Επικοινωνίας ( Οικίας ή γραφείου και κινητό)
Αριθμός πιστωτικών καρτών ( Προαιρετικά μόνο σε περίπτωση παραγγελίας με τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα )
Ημερομηνία λήξης πιστωτικών καρτών   ( Προαιρετικά μόνο σε περίπτωση παραγγελίας με τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα ) 

Όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό δελτίο μας, χρειαζόμαστε μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την οποία χρησιμοποιούμε για να στείλουμε τις πληροφορίες που ζητήσατε. 

Όταν συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό ή σε ψηφοφορίες μπορούμε να ζητήσουμε το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έτσι ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε το διαγωνισμό και να ειδοποιήσουμε άμεσα τους νικητές. 

Πώς το gmobile.gr προστατεύει τις πληροφορίες πελατών; 

Όταν τοποθετείτε τις διαταγές-παραγγελίες, προσφέρουμε τη χρήση ενός ασφαλούς κεντρικού υπολογιστή. Το ασφαλές λογισμικό κεντρικών υπολογιστών (SSL) κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες που εισάγετε προτού να μας σταλούν . Επιπλέον, όλα τα στοιχεία πελατών που συλλέγουμε προστατεύονται από την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών 

Το G Mobile επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο G Mobile.
Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το G Mobile θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το G Mobile θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το G Mobile μέσω www.gmobile.gr ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση gmobile@hotmail.gr, Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του G Mobile. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία του κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το G Mobile δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του.
Το G Mobile έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα gmobile.gr, σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Περιοδικές Αλλαγές

Συνεχώς το G Mobile επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες. 

Η συγκατάθεσή σας 

Με τη χρησιμοποίηση του ιστοχώρου μας, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση αυτών των πληροφοριών από το www.gmobile.gr. Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική μυστικότητάς μας, θα τοποθετήσουμε τις αλλαγές σε αυτήν την σελίδα έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και κάτω από ποιες περιστάσεις τις αποκαλύπτουμε.Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.