Τηλεφωνική Επικοινωνία 211 216 9459 Από Δευτ - Παρ : 10:00 – 18:00 & Σάβ 10:00 – 16:00

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Μάθετε τoυς τρόπους αποστολής & παράδοσης, καθώς και τους χρόνους παράδοσης.

1. Παράδοση από το καταστημα G Mobile, Εμμανουήλ Μπένακη 10 Αθήνα, εντός 3 εργάσιμων ημερών, εξυπηρετεί πελάτες λιανικής, χονδρικής (B2B) και παραλαβές/αποστολές συσκευών - service και τεχνική υποστήριξη ( υπολογιστών, παιχνιδομηχανών, κινητών τηλεφώνων, tablets, gadgets,...)

2. Παράδοση με ACS COURIER (Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων - Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται και οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης).

3. Τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι: 5,00€ για δέματα μέχρι 2 κιλά, και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.

4. Για δυσπρόσιτες περιοχές εντός Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας είναι: έξτρα 3,00€ για δέματα μέχρι 2 κιλά, και 3,50 € για κάθε επιπλέον κιλό.

5. Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή (πληρωμή μετρητών με την παράδοση) η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας για προορισμούς στην Ελλάδα είναι: 3,00€.

6. Για παράδοση Σάββατο ( καθώς είναι μη εργάσιμη ημέρα ) με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00€.

7. Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών. Μετά την παράδοση και παραλαβή του δέματος η ευθύνη μεταφέρεται στον πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών και εξυπηρέτησης πελατών για την ενημέρωση σας.


Αποστολή σε
όλη την Ελλάδα
Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημά μας
Εγγυήση Προϊόντων
από τον κατασκευαστή
Αγορές - Πωλήσεις - Ανταλλαγές
στις καλύτερες τιμές τις αγοράς